Uudet hankinnat - Huhtikuu... heinäkuussa..

Bloggaajan huomautus: Toukokuussa karkasin Ranskaan yli kuukaudeksi ja kaikki jäi siltä osin tauolle, lomailu jatkui Suomeen palatessa ja nyt vasta saan julkaistua huhtikuun hankinnat. Ranskassa ollessa en juuri hankkinut täydentävien lisäksi mitään erityistä joten toukokuun hankintoja ei ole erikseen luvassa. Mainitsen tuotteiden alkuperän sitä mukaan kun niitä täällä ilmenee. Keskityin käyttämään hyväksi todettuja jo hankittuja juttuja loppuun ja iho kiitti kovasti. Lisäksi kuten huomaatte huhtikuun hankinnat täytti sen kiintiön ettei Ranskassa tehnyt edes mieli koluta kosmetiikkahyllyjä erikseen mikä on minulta perin kummallista.


Notino yht 57.80e alekupongin kanssa
Korika Scibeauty kangasnaamio 3.90e (ilmaista kuljetusta varten)


Huhtikuussa repesin. Aurinko paistaa ulkona ja tulee kesähankintojen aika. Edellisvuodelta on vielä jotain jäljellä. Notinolta ostin lähinnä vartaloöljyjä, voidemaista itseruskettavaa ja sävytetty vahva aurinkosuoja kasvoille.

Instituto españolin mineraaliöljypohjaiset vartaloöljyt ovat minulle täysin vieraita entuudestaan, mutta niiden edullinen hinta ja pullon koko rohkaisi kokeilemaan. Mineraaliöljyn kanssa harvemmin menee vikaan, ainoaksi huoleksi jäi mikäli ovat hajustettu vahvasti mikä osoittautui aiheettomaksi. Ne tuoksuivat miedosti siltä mitä väittivät pullossa ja vaikuttavat lupaavilta. Olen siirtynyt öljyjen käyttöön koska käyn uimassa ja se on nopein tapa kosteuttaa ihoaan suihkun lopuksi. Ziajan selluliittiöljynä mainostettu tuote kiinnosti raaka-aineidensa ja hintansa puolesta. Ziajan itseruskettavat on todettu hyviksi aikaisemmin joten toivoa on. Korkea aurinkosuoja kesälle on välttämättömyys, korvaan tällä meikkivoiteen kuumina kuukausina. Kangasnaamion lisäsin ostoskoriin että sain "ilmaisen kuljetuksen" joka oli puolet halvempi  kuin ilman.


Lyko yht 31.90e

Lykolta The Ordinary-tilaus. Glykolihappoa sisältävä kasvovesi loppuneen tilalle ja kohtpian tyhjentyvä kuorintaliuos. Uusi tuttavuus on retinoli prosentin vahvuudella. Haluan sisällyttää A-vitamiinia rutiiniin ja toivon tästä hellempää vaihtoehtoa kuin apteekin tretinoinista.

Cultivators kasviväri hiuksille 11.05e (-15% jälkeen)

Kasvivärit kiinnostaa niiden hoitavuuden takia. Henna on kuin sementtiä hiuksille ja paikkaa vauriot paremmin kuin melkein mikään tehden suortuvista samalla paksumpia. Lueskelin aikani Cultivatorsin kasviväreistä ja päädyin kokeilemaan chestnut sävyä joka on mainittu värikartalla viileäksi ruskeaksi. Sävy on melko lähellä nykyistä ja pidän sormia ristissä ettei tule liian tummaa tulosta. Kasvivärien kanssa menee jännittämiseksi, mutta niiden hoitavuus on kiistaton. Kun alkaa käyttämään kasvivärejä joutuu hyvästelemään kemialliset värit. Sitä tavoittellen.


Lookfantastic yht. 56.41e (-10% alekoodilla)

Tein mielestäni superhyvän diilin Epsom-suolan suhteen. Valtava pussipakkaus oli tuplat kalliimpi kuin Tokmannilta hankittu muovipurkillinen josta riittää vain kahteen kylpyyn. Jälkimmäinen on aina tuntunut hirveältä haaskaamiselta. Kylpeminen Epsom-suolassa auttaa lihaksia rentoutumaan ja puhdistaa ihoa, se hillitsee minulla selkäpuolen epäpuhtauksia. Tästä satsista voi tehdä vaikka lahjaksi kavereille omia kylpysuolasekoituksia! Lisäsin myös koriin kahdenlaista eri "makua" joista olen pitänyt, etenkin Sleep-versiosta. 

Kaksi meikkituotetta tuli hankittua joista toinen suht hintava vaikka oli hyvässä tarjouksessa. Illamasquan geelipuikko on voidemainen läpikuultava bronzeri jonka käyttöä vielä opettelen, niitä harvoja tuotteita joita olen halunnut hankkia kokeiluun koska on tullut jollain meikkivideolla vastaan. Revolutionin pisamavärin ostin mahdolliseksi korvaajaksi kun Lottien versio loppuu käytössä joka on ollut aivan loistava. Siihen siitä ei kuitenkaan ollut ja sopii ihmeen paljon paremmin vedenkestäväksi silmien rajausväriksi. Käyttöä sille löytyy, muttei alkuperäiseen tarkoitukseensa. 

Niacinamide on vielä suht vieras aktiiviaine ja hankin kokeiluun The Ordinaryn kappaleen. Sen ympärillä on kovasti hypeä ja alustavasti olen pitänyt, kunhan varoo minkä tuotteiden kanssa yhdistelee sillä se tuppaa herkästi "murustumaan" enkä tiedä yhtään miten sitä Suomeksi kuvailee. Tuote reagoi toisen tuotteen kanssa siten että kierii murusina pois iholta. Ei mitään vaarallista lähinnä turhauttavaa.


Catrice Natural Tan seerumi 6.99e

Yksi heräteostos mahtuu joukkoon. Itseruskettava seerumi kasvoille. Olen vasta pari kertaa kokeillut enkä osaa sanoa toimiiko yhtään. Ruskettava vaikutus on hyvin vähäinen joten tarvitsee käyttää useampia päiviä putkeen saadakseen haluamansa sävyn. Sovellan ja testailen lisää jos vaikka älyän miten sitä parhaiten käyttää.

Yhteensä 164.15e

Täydennyksiä, kesäjuttuja ja hyviä diilejä. Tuolloin lähestyvä reissu Ranskaan aiheutti piston, halusin varautua ennalta aikaiseen kevääseen ja välttää paikan päällä hutiostosten tekoa kun en ole yhtään perillä mitä siellä on nykyään tarjolla. Olen palaamassa sinne syksymmällä joten hankinnat pysynevät minimissä siihen asti, ehdin matkan aikana tekemään tutkimustyötä ja mielessä muodostuu mitä valikoida paikan päällä sitten kun olen taas siellä. 

En ole viime aikoina huolehtinut liikaa kauneudenhoidosta vaan reissannut autopilotilla. Halusin oikeastaan nähdä mikä on se minimi jolla pärjään. Hyllyjen ohi oli helpompi kävellä kuin aikaisemmin. Olen tehnyt aikaa sitten hyvät löytöni joten uutuudet eivät houkuttaneet kokeilemaan. Haluan virtaviivaistaa ja selkeyttää rutiinia sekä kokoelmaa senkin vuoksi ettei tarvitse miettiä mitä ottaa mukaansa kun seuraavan kerran lähtee kauemmas. Tästä nousseekin loppuvuoden teema.

Comments