Ostolakossa 2022: Huhtikuun tyhjät

Huhtikuun tyhjiä on kuvassa 13 kappaletta. Kun lasketaan aiemmat kuukaudet yhteen tyhjiä on tähän mennessä 97 eli melkein sata! Joutunen tässä kohdin henkäisemään että alkuvuoden ostolakko on ollut menestys, mutta alan höllentämään hankintojen suhteen kuten tulette huomaamaan. Lisäksi olen lähdössä piakkoin reissuun niin sieltä aion hankkia kaikkea paikallista ihanuutta kokeiluun. 

Ottanen perinteeksi alkuvuoden tyhjennysoperaation ettei tämänlainen pääse toistumaan että nurkissa roikkuu tippaa ja jämää jota panttaa syystä tai toisesta. Määrästä kuitenkin huomaa että tahti alkaa rauhoittua. Alkaa olemaan oikeastaan täydennysten paikka.

Cien Nature's Beauty Argan hiusnaamio Uutuus lempishampoo-ja hoitoaine-sarjaan Lidlestä. Tuoksu on sama ja hiusnaamio oikein pätevä vaikka koen pelkän hoitoaineen riittävän itselleni. Käytin tätä hieman toisin. Sekoitin naamion joukkoon Cassia-yrttiä ja käytin sillä tavoin syvähoitona. Hankin tätä uudestaan kun haluan toistaa saman hiushoidon. Edullinen.

Rainbow kuivashampoo Pakkaus näyttäisi muuttuneen kaupoissa. Kuivashampoo halvimmasta päästä jota olen hankkinut toistuvasti. Tykkään käyttää tätä ensisijaan otsatukan pöyhimiseen. Tämän koostumus ei ole kovin raikastava, tuntuu lisäävän enemmän tekstuuria ja volyymia. Jos käyttää maltilla niin kenties, mutta pesuvälien pidentämiseen tämä ei ole se. Edullinen ja riittoisa itsellä kuitenkin mainitussa käytössä.

The Body Shop Vanilla Pumpkin suihkusaippua TBS kausituote. Tuoksuu makean mausteiselta vaniljalta. Lienen hankkinut tämän kauden ulkopuolelta sen ollen tarjouksessa. TBS:n suihkusaippuat on kelvollisia mutten ole pakkauksen ylin ystävä, siitä on vaikea puristaa loppuja ulos ja pullo menee ruttuun. Tuskin hankin uudestaan ilman hyvää alennusta.

Vaseline Cocoa Radiant vartalovoide Vanha kunnon vaseliini. Pidin tästä paljonkin. Ei imeydy ja kuivu iholle ehkä nopeiten, mutta jättää iholle ihanan hehkun ja kosteuttaa todella hyvin. Olen löytänyt mineraaliöljyn eli vauvaöljyn ja vaseliinin pitkästä aikaa oivallisena raaka-aineena ihon kosteuttamiseen vaikka sitä on vuosikausia mustamaalattu aivan suotta. Se on siitä huolimatta todella tehokas kaikessa yksinkertaisuudessaan ja sopii herkkäihoisille. Tämä tuoksui hienosti kaakaolta josta plussaa. Hankkinen uudestaan ja kokeilen ehdottomasti muitakin Vaselinen vartalovoiteita.

Freeman Deep Cleansing Green Tea vartalokuorinta Freemanin purppurassa tuubissa tuleva öljypohjainen vartalokuorinta on erinomainen, tämän jättäisin hyllyyn. Sopinee jos ei halua yhtä karkeaa kuorintaa mutten näe silloin pointtia. Pidän karkeasta. Tuubista riittää koko vartalolle 2-3 käyttökertaa joka ei mielestäni ole sijoittamisen arvoinen ellei ole reissussa tai kuori ainoastaan jalat ennen höyläämistä. Vihreä tee ei ole lempituoksuni muttei se huonokaan ole. Eikä tämä huono tuote ollut ollenkaan, samasta sarjasta vain löytyy mielestäni parempi ja kotitekoinen kuorinta on helppo tehdä.

Lumene Valo Glow Reveal Peeling kasvonaamio Tämän löysin aikoinaan Tokmannin tarjouslaarista ja uskoisin valmistuksen loppuneen. Lumenen sivuilla näkyy joku vastaava päivitetty tuote eri pakkauksessa mutten mene sanomaan kuinka kaltaisia ovat. En alkuun pitänyt tästä, tai pikemmin, en tiennyt mitä ajatella. Tuote tuoksui hyvältä, koostumus oli hyvä ja helppo pestä pois, riittoisa. En vain ollut varma tekikö se iholle mitään. Vasta kun otin tämän tehokäyttöön tyhjennystarkoituksissa ymmärsin tämän hienouden. Ei kaikkien kuorintojen tarvitse olla niin vahvoja kuin mihin olen tottunut. Tämä tosissaan on sitä mitä nimi sanoo. Hellästi kuoriva ja kirkastava pikanaamio. Jos tulee alelaarissa uusiksi vastaan niin nappaan.

Natura Siberica Oblepikha C-Berrica Antioxidanttiseerumi Edullinen seerumi joka lupaa vitamiineja iholle. Ei säväyttänyt sellaisenaan joten käytin pohjana johon sekoittaa puhdasta askorbiinihappoa. Tuote levittyi iholle oudosti, ikään kuin vaahtosi miedosti. Se ei häirinnyt muita tuotteita ja sopi hyvin kerrostamiseen, silti ihmettelin reaktiota joka kerta. Aika yhdentekevä. Brändi on pakotteiden alla.


Freeman Detoxifying Charcoal + Black Sugar mutanaamio Tämän hankin Joulun alla, sellainen kahden naamion juhlapaketti, tämä oli niistä toinen. En ole kovin innostunut mutanaamioiden käyttäjä, en oikein saa niistä mitään irti. En kärsi kovin epäpuhtaasta tai rasvaisesta ihosta niin en koe tarvitsevani syväpuhdistavaa naamiota kovinkaan usein. Aina välillä laitan suihkuun tai saunaan, yleensä koko ylävartalon seudulle rintakehää ja selkää myöten. Savea on hankala pestä pois jos se ehtii kuivumaan ja siksi mielellään käytän kylvyssä tai silloin kun sotku ei haittaa. Ihan peruspätevä ja edullinen savinaamio jos sellaista etsii, ei ole vain mun juttuni.


Catrice Waterproof 18h luomivärin pohjustusvoide Kaipasin viime kesänä luomiväriin enemmän pitoa hikoilun ja aurinkosuojan takia. Tämä ei sellaisenaan riittänyt, vasta yhdessä käytettynä vedenpitävän nestemäisen luomivärin kanssa pigmentti pysyi siistinä koko päivän. Tähän saakka en ole löytänyt pohjustajaa joka toimisi sellaisenaan yksin. Tästä syystä ole hankkimassa uusiksi.
Essence Stay pitkäkestoinen huultenrajauskynä Tätä tuskin löytyy enää mistään, hankin joskus Tokmannin alelaarista parilla kymmenellä sentillä. Pidin tästä kuitenkin kovasti, kärki oli ruuvattava eikä tarvinnut teroitusta. Pidin niinkin paljon että käytin kokonaan loppuun. Essence huultenrajauskynät on osoittautunut ihan hyviksi.
Essence huulivoide Vanha kausituote jonka teksti on kulunut käytössä pois. Perus huulivoide hyvässä tuubiannostelijassa. Palaan kuitenkin luotetun Bepanthenin ja Vaseliinin pariin, nämä jää jatkossa hyllyyn.

Orion Neo-Amisept Desinfiointiliuos Haavanpuhdistukseen ja desinfiointiin, ei kenties laskettaisi kosmetiikaksi mutta pistän tänne kuitenkin. Olen käyttänyt lähinnä neulausrullan desinfiointiin joten on kulunut kosmeettisessa käytössä. Tästä lienee turha sanoa mitään.

Piimax C+Biotiini lisäravinne Edullinen ja riittoisa lisäravinne hiuksille, iholle ja kynsille. Välillä olen vaihtanut suurempiin Biotiini-pitoisuuksiin, mutta koska se on vesiliukoinen ravinne sitä on turha tankata ylenpalttisesti. Suosin tätä tämän sisältämän piioksidin vuoksi. Uusi purkki on ostoslistalla.


Taas kerran vain murto-osa tuotteista on sellaisia joita hankkisin uudestaan. Suurin osa on ollut jonkinmoisessa tarjouksessa. Kaikki ovat kuitenkin ajaneet asiansa vaikka vaadinkin tuotteen suoritukselta enemmän. Huhtikuu oli laiskempi kuukausi kulutustahdin suhteen, sen osasyynä on ollut oma henkinen uupumus ja motivaation puute. En kuitenkaan kilpaile tai taistele itseäni vastaan ja on ihan okei pitää kauneudenhoidossa omat suvantonsa. Kun se alkaa tuntua suorittamiselta tulee joku automaattinen vastareaktio ja into siihen katoaa. Väsymys ja masennus näkyy itsellä heti siinä kuinka paljon välitän pitää huolta itsestäni. Kun puunaus alkaa taas maistumaan se kertoo minulle että olen palaamassa entiselleni. Pikkurutiinien ylläpitämisellä on suuri merkitys selviytyäkseen tuollaisten kausien yli. Olen ehdollistanut siihen terapeuttisen vaikutuksen ja tehnyt kiinnekohdan johon palata kun pilvet väistyy. 

Comments