Ostolakossa 2022: Maaliskuun tyhjät


25 tyhjää/käytettyä viime kuulta. 
Tammikuulta 24 + helmikuu 30 + maaliskuu 25 + 5 poistettuja = 84 kappaletta! Apua.
Vetoan samaan että tyhjistä osa on ollut kauan nurkissa notkuneita purkinjämiä ja tässä kuussa sisällytin myös hygieniatuotetta jota ei muut kosmetiikaksi mieltäisi heti. Samoin kaksi lisäravinnepurkkia jotka laskin mukaan koska koen kuuluvan itselläni kauneudenhoidon kategoriaan. 

Ostolakko ei ole kenties kuvaavin sillä tulevassa päivityksessä jaan kuukauden uudet hankinnat ja niitä on jonkun verran, joksikaan ei vastaavasti poistuneita korvaamaan. Kun tuotteita on vähentynyt vuoden alusta varttia vaille sata alkaa olemaan täydennykselle tarvetta. Siltikin, näitä omia tottumuksiaan kartoittaessa tulee itsetietoiseksi kun aina kuun lopussa käyn lähimmällä muovinkeräyspisteellä.

En voi silti kieltää, olen altis heräteostoksille ja purnukoissa on jotain rauhoittavaa. Iso osa tästä saaliista tuli hankittua ensimmäisen karanteenijakson yhteydessä kun täytyi lukittautua asuntoonsa pariksi kuukaudeksi ja käytin ajan puunausretriittinä. Vaikka määrä on hurja näissä on silti hyvä fiilis koska täytin niillä muutoin yksitoikkoista arkea jonka olisin voinut viettää huonommillakin tavoilla. 


Pisara puhdistusvaahto kasvoille Pisara ei ole paska. Tokmannin oma merkki on yllättänyt melkein joka kerta positiivisesti. Tätä kyseistä puhdistusvaahtoa olen hankkinut useasti vuoronperään Lidlen vastaavan kanssa riippuen kummassa vierailen uuden tarpeessa. Pidän tästä aavistuksen enemmän sen sisältämän hyaluronihapon vuoksi. Käytän vaahtoja putsarina kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena kun tarvitsee riisua paksumpi kerros meikkiä. Olen siirtynyt koko ajan enemmän käyttämään paloja kasvosaippuana, mutta tykkään että jemmassa on tällainen vastaava. 
 
Cosnature multi-anti-aging sea buckthorn seerumi Tästä olen puhunut aiemminkin, seerumi jota käytän päivävoiteena. Uusi on jo korkattu ja on ostolistalla seuraavaa varten. HG-tuote.

Bioeffect EGF seerumi Tämä on kallein tuote jonka olen hankkinut toistuvasti. Kolme-neljä kertaa ainakin. Sen myyntihinta on 135e, mutta olen sijoittanut siihen kun olen löytänyt hyvässä tarjouksessa eli vain 89e... En ole kuitenkaan näillä näkymin hankkimassa tätä heti uusiksi jos milloinkaan. Se on kallis. Olen käyttänyt tätä erityisen mielelläni neulaamisen jälkeisenä seerumina kasvoille ja vartalolla saadakseni siitä eniten tehoja irti. Jos haluaa sijoittaa itseensä extrakalliin ylellisyystuotteen se voisi olla tämä. Ihan tosi pidän tästä kun kerran olen sen hankkinut useamman kerran, mutta uskon että markkinoilta löytyy vastaavia yhtä hyviä halvemmalla, sitten kun sellaisen löydän.

Benton sanil bee high content skin kasvovesi Tämä oli turhauttava tuote. Pidän saman sarjan seerumista ja halusin lisätä kosteustehoja kasvovedellä sen alle. Olen huono käyttämään kasvovesiä tai -suihkeita yleensä, lähdetään siitä. Tällä en kuitenkaan nähnyt mitään vaikutusta jonka vuoksi suosittelisin sitä, sen lisäksi pumppupullo oli rasittava koska se sylki tuotetta voimalla arvaamattomaan ilmansuuntaan. Käytinkin tämän jatkaakseni seerumipullojen jämiä että saisin loputkin ulos ja siirsin osan pieneen matkasuihkepulloon käyttömukavuuden lisäämiseksi. Olin lähinnä helpottunut kun sain pullon tyhjäksi.

Freeman renewing cucumber peel-off kasvonaamio Tämä oli ihan okei. En tiedä sanoa sen ihoa hoitavista hyödyistä ja siksi jättänen ostamatta uusiksi, mutta sen käyttö on oikein hauskaa ja kuivuneen naamion repiminen suhteellisen helppoa verrattuna vastaaviin joiden riisuminen on kivuliasta. Olen tämän hankkinut parikin kertaa aikaisemmin ja näistä Freemanin peel-off naamioista hankkisin juuri tämän. Niitä muita tujumpia sopii käyttää karvojen vahaamiseen.

The Ordinary direct acids glykolihappo 7% Tätä voi kutsua riittoisaksi. Ehdottomasti hankin uudestaan. Mainitsin tästä viime vuoden suosikkituotteiden joukossa ja kuuluu samaan sarjaan tänäkin vuotena.


Cien nature's beauty argan shampoo Vanha kunnon Lidleshampoo. Tulee vilahtelemaan blogissa jatkossakin, en ole vaihtamassa ihan heti. 

L'oreal elvital dream lenghts more than shampoo Kiinnitin huomiota näihin uusiin shampoon ja hiusnaamion hybrideihin, en ollut heti uskomassa niihin. Tämä oli miellyttävä kokemus. Etenkin koska käyn vesijuoksemassa (pyrin olemaan kastamatta hiuksia) ja kaipaan toistuvaan pesuun jotain hellää tai erityisen hoitavaa. Sulfaatittomat shampoot eivät ole vakuuttaneet minua, tuotetta tuntuu kuluvan aivan kohtuuton määrä kerralla ja koen kaipaavani vähän sulfaatteja silkan levittämisen helpottamiseksi tiedostaen että likaa irrottaa enemmän käsien mekaaninen hieronta eikä itse ainesosa. Joten sen sijaan kaipaan jotain extrahoitavaa ja tämä tuntui siltä. Tuubista plussaa, olen tuubifani.

Herbina volume tuuheuttava hiuskiinne Pullon ulkonäkö on hieman muuttunut mutta uskoisin sisällön pysyneen samana. Ei erityistä sanottavaa hiuskiinteestä itsestään, haluan silti valittaa pakkauksesta. Lakan suihku suuntaa yläkulmaan ja sen kohdistaminen vaatii harjoittelua. Käytän hiuslakkaa lähinnä otsatukan pitämiseen ja siksi turhauttaa jos sitä ei saa kerralla ohjattua sinne minne haluaa. Tulen varmaan Herbinaa kokeilemaan jatkossakin, kotimaisuus plussaa.


Yves Rocher pehmentävä kookospähkinä vartaloemulsio Iso pumppupullo laatutavaraa, pidän aavistuksen enemmän vanilja-ja mangoversiosta. Tuoksu on tässä hyvä, mutta koostumus eroaa hitusen tahmaisena. Käytän ennemmin kookosöljyä sellaisenaan jatkossa. Ihan okei.

Cien nature pomegranate vartaloöljy Lidlen luonnonkosmetiikkaa. Tuoksu on hyvin luonnonkosmeettinen ja varmasti joidenkin mieleen. Ihan toimiva vartaloöljy joka kärsii samasta pakkausongelmasta kuin siskonsa. Pumppupullo on melko jäykkä ja koska käytän vartaloöljyä suihkussa toivoisin ettei olisi. Riski että pullo lipsahtaa käsistä on suuri ja koska se on lasia niin myös riskialtista. Siirrän öljyn eri pulloon tästä syystä, mutta jos haluaa käyttää vain hierontaan niin en näe haastetta.


Catrice volume & lift kulmakarva mascara Luottotuotteeksi mainittuja jälleen vuorossa. Mukava huomata että hyväksi todetut tuotteet löytää käyttöä ja näkyy listoilla. Se meinaa että asetun hiljaksiin uomaani ja turhat herätehankinnat vähenee. Kuvassa näkyy kahta eri sävyä joista kumpikin kului samoihin aikoihin loppuun. Uusi on jo hankittuna.

Guerlain L'Or meikinpohjustaja Tämänkin lasken luxustuotteeksi hinnan takia. Laivalla löytyy halvemmalla jos kiinnostaa kokeilla. Guerlain on hyvä tosin kallis. Tämän tarkoitus on pohjustaa meikkiä ja sen sisältämä kulta pitäisi kohottaa luonnollisesti. Se toimii mihin se on tarkoitettu ja käytin tätä aina kun halusin erityisen kestävän ja kauniin meikkipohjan. Tätä ei tarvitse käyttää paljoa kerralla ja tuote on suhteellisen riittoisa. Tuntui että huonompikin meikkivoide toimi paremmin tämän kanssa. 


Lovea vihreä-savinaamio hiuksille, kasvoille ja vartalolle En usko että tätä kyseistä tuotetta on edes olemassa, hankin sen aikaa sitten kun kävin Ranskassa joten linkkaan ennemmin brändin kotisivut johon tutustua. Kyseessä oli kelpo yleistuote koko vartalolle. Lovea on ranskalainen merkki ja pidän erityisesti näiden Monoï-tuotteista. Kannattaa tsekata näitä hyllyistä jos eksyy sinnepäin.

Dove nourishing care suihkusaippua Doven suihkusaippua, ei kauheasti mitään erikseen mainittavaa.

The Body Shop pear bath blend kylpyvaahto Pidin banaaniversiosta enemmän tuoksun puolesta. Ihan okei vaikka lahjaksi, mutta tykkään "maustaa" kylpyni ennemmin vihreällä teellä ja epsom-suolalla. Teen siitä vaikka jonakin päivänä oman päivityksen.

Organic Shop mango & sugar vartalokuorinta Näistä kaikista saman sarjan vartalokuorinnoista se paras. Purkki saisi olla tosin isompi. Tuoksui ihanalta ja levittyi hyvin. Brändin ollessa venäläinen sitä ei tällä hetkellä löydy myynnistä juuri mistään.


Colgate hammastahna ja Urtekram fluoriton tahna Tyypillinen hammastahna ja fluoriton joka maistui lähinnä savelta. Jälkimmäistä ei hankintaan, olen tyytyväinen ettei vie enää tilaa kaapissa.

Lisäravinteet: Calcia 300 ja Melatonin 1.9mg Kalkkia luustolle ja pitkävaikutteinen melatoniini unelle. Kummallakin omat kauneus-ja terveyshyötynsä. Jatkan käyttöä normaalisti.

Cien kynsilakanpoistoaine Perushyvä kynsilakanpoistoaine joka löytyy myös asetoonittomana. Hyvä annostelija.

Artelac kosteuttavat silmätipat Kuivista silmistä kärsivälle ja siten punoituksesta, tämä lievittää oireita hyvin päivittäisessä käytössä. Apteekin edullisin.


Skin Food mint sparkling kuorintasukat Mainitsen loppuun tämänkin. Parhaat kuorimasukat joita olen kokeillut. Linkin takaa löytyvät on mielestäni ylihintaiset ja pitäisin silmät auki jos sattuisi tulemaan vastaan lähikaupassa mistä itsekin nämä nappasin. Ei korvaa kuitenkaan säännöllistä raspaamista. 

Comments