Uudet hankinnat - Tammi-ja helmikuu


Täydellistä ostolakkoilua en odottanut tapahtuvan, hyvä kuitenkin pysyä itselleen kärryillä. Alkuvuodesta tyhjäysprojektin aikana olen tehnyt viisi uutta hankintaa jotka käyn seuraavaksi läpi. Kaikki nämä ovat ostettu täällä kotikaupungissa, usein mielestäni hyvän tarjouksen kohdalla joten loppulasku on sen verran pienempi. En ole merkannut itselleni tarkkoja summia ylös, mutta voinen tehdä karkean arvion loppuun.

Näistä osa on täydennystä aiempien loppuneiden tilalle, mutta yksi huti harmikseni löytyy. Niitä kun osaisi paremmin välttää jäisi vähemmän käyttämättä lojumaan. Yritän parhaani mukaan lukea arvosteluja ennakkoon joka on paras tapa tehdä harkitumpia hankintoja, aina ei onnistu siinä.

Catrice Aqua Ink huulten rajauskynä Aloitetaan hutista. En löydä rajauskynästä itsestään sävynumeroa joten en voi sellaista varmaksi sanoa. Catricea löytyy säännöllisesti puoleen hintaan joka on valmiiksi edullinen brändi. Tämän hinnaksi jäi alle kaksi euroa. Tämä lupasi erittäin pitkäkestoista rajausväriä huulille tussimaisessa kynässä. Olen viime aikoina pitänyt paljon 'huulitarhoista' eli lip stain nimellä myytävistä huulituotteista jotka värjäävät huulia, eli jättävät huulen pintaan pigmenttiä vaikka tuote itse kuluisi päivän aikana pois. Jotkut huulituotteet tekevät tämän vahingossa, toiset tarkoituksellisesti. Koska aloitin taas vesijuoksun harrastamisen ei tule kuuloonkaan että meikkaisin ennen halliin menoa, on silti kiva kun tuntuu vähän ehostetulta joten semi-permanentti/pitkäkestoinen meikki kiinnostaa. Kulmien värjäys ja ripsien värjäys esimerkkinä. Huulitahrat kiinnostaa senkin vuoksi että ylähuulestani puuttuu hieman pigmenttiä jota paikkailla ilman huulipunaa. Tämä tuote se ei kuitenkaan ollut. En saa kynästä väriä irti kuin väkisin ja sekään ei merkittävää. Yritän käyttää loppuun kunnes kuivahtaa. Isoin pettymys pitkään aikaan.

Catrice Volume & Lift Brow Mascara kulmaväri. Tämän mainitsin viime vuoden suosikeissa ja kulutin edellisen loppuun joten hankin uuden tilalle. Tämän hinta on joku nelisen euroa ja aiemmin kestänyt käytössä suhteellisen pitkään. Se paranee kun kuivahtaa hieman kuten moni mascara muutenkin.

Cosnature Multi-anti-aging Serum Sea buckthorn Tästäkin mainitsin viime vuoden suosikeissa. Ostin uuden varastoon kun löysin Tokmannilta puoleen hintaan, eli noin 3.25 euroa. Nyt käytössä oleva loppunee lähiaikoina niin olen tyytyväinen tän tullessa vastaan halvemmalla.

Lumene HELLÄ kosteuttava kasvovesi. Oranssista tarrasta voi joku päätellä tämän löytyneen Lidlen alekasasta, -30% jälkeen hinnaksi jäi 4.20e. Tämä on paksua ollakseen kasvovettä ja tuntuu enemmän kevyeltä emulsiolta. Käytän tätä ilman vanulappuja levittäen käsin suoraan iholle. Naama on ollut tavallista kuivempi ja tuntuu kaivanneen jotain extraa. Tämän perään olen katsellut jonkin aikaa, mutta vasta nyt otin mukaani kun löysin tarjoustarralla. Tähän asti olen tykännyt ja tuntuu auttaneen siihen mihin tarkoitettu. 

Klöver Vaseline Niin peruspurkki vaseliinia kuin suinkin voi olla, hinta 2.40e paikkeilla. Ihon kuivuuteen halusin kokeilla slugging metodia jolla hoitotuotteet "lukitaan" suojaavan kalvon alle yöksi. Vanha tapa joka viime aikoina trendannut uudella nimellä. En vielä osaa sanoa kuinka hyvin toimii itselle, mutta vaseliinia on hyvä löytyä muutenkin kaapista. Erittäin monikäyttöinen.

Karkeasti pyöristettynä yhteensä 16e eli 8e per kuukausi. Ihan hyvä tulos, en ole pahoillani yhtään summasta vaikka yksi huti tuli kyytiin. Siitä kuitenkin huomaa kuinka nopeasti alkaa hintaa kertymään jos sortuu toistuvasti heräteostoksiin vaikka kuinka pienen hinnan sillä kertaa muka maksaisi. Tuntuu että pystyn vielä parempaan, käyttelen kärsivällisesti nykyisiä pois ja hypistelen kevään uutuuksia jättäen kauppaan. Ennen pitkää näitä laputellaan tai siirretään poistohyllyyn halvemmalla. Jos kestää olla kärsivällinen tekee hyviä hintalöytöjä. Pidetään uusista hankinnoista itselle kirjaa niin tuntee olevansa enemmän vastuussa niistäkin.

Comments