Suosikkishampoo ja-hoitoaine Lidlestä - Cien Nature's Beauty

Jäin hyväksi toviksi miettimään mitä lähtisin kosmetiikka-/kauneusblogin suhteen duunaileen. Esim jakaa omia suosikkeja ja mielestäni hyviä löytöjä. Vähäsen kauneusfilosofiaa joukossa.

Vahvana periaatteena ollut aina että tuotteiden ei tarvitse olla kalliita toimiakseen hyvin. Vaikka kuinka olisin hardcore kauneudenhoidon välineurheilija, pärjäisin erinomaisen hyvin pelkillä Lidlen tuotteilla. Moni perustuote tulee hankittua sieltä säännöllisesti ja olen kirjoittanut kokonaisia ihonhoito-ohjelmia Lidl-tuotteilla kavereille joilla kynnys sijoittaa kosmetiikkaan on korkea. Hinnan lisäksi niiden etu on saatavuudella ja sopivat useimmille ihotyypeille. Kauneudenhoidossa tuotteita tärkeämpää on rutiini ja on iisimpiää treenata se osaksi päivittäisiä tapoja kun ei kuormita itseään kaikilla brändeillä, hienoilla raaka-aineilla ja hintalapuilla. Alkuun on tärkeintä tutustua omaan ihonlaatuun ja arvioida matkan varrella mitä oikeasti tarvitsee ollakseen tyytyväinen tuloksiin. Myöhemmin voi integroida tuotteita, raaka-aineita ja tekniikoita joilla kohdentaa omiin kauneustavoitteisiin.

Tänään puhun kuitenkin hiuksista ja viimeisimmästä superlöydöstä Lidlen kosmetiikkahyllyllä. Nämä Cienin Nature's Beauty tuotteet näyttäis olevan suht härski duplikaatti Garnier Responsin vastaavista pullon väristystä, pääraaka-aineiden ja tuoksunkin suhteen. Merkittävänä erona kuitenkin se että nämä Lidlen versiot ovat silikonittomia (ainakin nää kaksi hankkimaani sorttia, hyllylle jäi vihreä oliiviputeli josta en voi sanoa varmasti kun en muista tsekanneeni), tuotetta itseään on reippaasti enemmän isommassa pullossa ja hinta vain puolitoista euroa. Ehdottomasti paras hintalaatusuhde hiustuotteessa mitä on tullut vastaan.

Olen aivan totaalisen rakastunut ylläolevaan oranssiin Argan & Camelia oil shampoo ja hoitoaineeseen. Käytän niiden kanssa "alkuperäistä" Garnier Responsin Argan-hiusnaamiota (silikoniton) ja saman sarjan hiusöljyä (ei silikoniton) jotka skulaa keskenään tuoksua myöten erinomaisesti. Tykkään Lidlen version tuoksusta jopa enemmän ja siis se miltä tukka tuoksuu kuivuttuaankin on isona syynä miks olen näihin hurahtanut. Tehoiltaan tämä on loistokombo. Shampoo pesee puhtaaksi ja pullossa neuvotaan jättämään se hetkeksi päähän vaikuttamaan vaahdotuksen jälkeen. Se tuntuu omaan luonnonkiharaan tukkaan kosteuttavalta ja hiukset tuntuu hyvältä pesun jälkeen. Hoitoaine on paksua ja naamioimaista, käytänkin sitä tehohoitona ja jätän vaikuttamaan esim sheivauksen ajaksi. Olen täysin koukussa ja näiden valmistus ei saa ikinä loppua.


Uteliaisuudesta halusin testata näitä hunajaversioita myös. Tuoksu ei ole omaan nenään yhtä huumaava kuin aiemmissa silti mukavan hunajainen. Oon koittanut panostaa hiusten kosteuttamiseen koska tukka alkoi kärsimään proteiiniövereistä. Hiuksista tulee silloin hamppumaiset ja kuivat koska proteiini syrjäyttää kosteutta hiussuortuvassa ja oonki valinnu tukkatuotteet viime aikoina proteiinittomina joita nämä ovat myös silikonittomuuden lisäksi. Hunaja tunnetaan myös hyvänä kosteuttajana ja teinkin tuosta hoitoaineesta kotikutoisen hiusnaamion lisäämällä siihen vielä teelusikallisen hunajaa ennen saunaan menoa. Toimivat odotetusti hyvin, mutta sydämeni on jo viety joten jatkossa hankkinen vain argan-versiota suihkuhyllyyn. Ehkä jonakin päivänä testaan vielä oliivin, mutta tällä erää olen löytänyt sen oikean.

Comments