Parhaat feikkipisamat - Lottie freckle tint

Olen aikani pähkäillyt miten tehdä itselleni hyvännäköisiä feikkipisamia sillä en perinyt äidiltä söpöyspilkkugeeniä. Olen hissukseen testaillut kaikkea mahdollista ruskeasta kylmakynästä nestemäiseen eyelineriin ja lopputulos voisi olla viehättävämpi. Sitten youtubessa joku puhui Freck nimisestä pisamatuotteesta josta tuli hirveen hyvännäköinen ja luonnollinen lopputulos. Kävin katsastamassa tuotteen brändin omilta sivuilta aikomuksenain tilata se, mutta hinta olikin aivan jäätävä siihen nähden paljonko tuotetta sillä saa. Pelkästään 1.35ml! Parikymppiä plus toinen mokoma postikuluja juuei. Ei. 

Jäin etsimään vastaavaa edullisempaa tuotetta. Feikkipisamat on niin pop että aivan varmasti jossain on yhtä hyvä duplikaatti. Löysin Asosin sivuilta Lottie Freckle Tint joka on puolet Freckin hinnasta ja postikulut viisi euroa (Honey onnistui löytämään kupongin jolla se laski neljään) joten sain sen lähimpään postilokeroon alle 15e. Tuotetta on myös yli puolet enemmän eli 3ml. Ilmeisesti onnistuin tilaamaan sieltä viimeisen koska se näyttää olevan tällä hetkellä out of stock. Luulis että on pian taas myynnissä ja sitä voi etsiä muualtakin kun tietää mitä hakea.

Tuotetta käytetään niin että korkin siveltimellä tehdään hajanaisia pisterykelmiä niiden kokoa ja muotoa vaihdellen, sitten käytetään sormea ikäänkuin leimasimena. Ensin painaa sormella tuoreiden märkien pisteiden päältä ja painelee heti perään ympäri samaa aluetta luoden pisamiin syvyysvaikutelmaa joka tekee siitä luonnollisemman. Allaolevassa kuvassa minulla ei ole pohjalla lainkaan meikkivoidetta. Olen poskien ja nenän päältä sipaissut hieman aurinkopuuteria jotta saadaan se haluttu auringonsuutelema look. 

Mulla on nyt kuitenki elämäni ensimmäinen pisamakesä jee!

Comments