Kolme toivomusta


Tervetuloa!
Tämä on minun kauneudenhoidolle, kosmetiikalle ja turhamaisuudelle omistettu blogi. Halusin aivan erillisen paikan jonne vuodattaa edellämainituista asioista ilman että tukin sisällöllä ensisijaisen blogini joka on taas enemmän omistettu kaikelle taiteelliselle ja muulle hömpälle. Jotta kaikki löytyisi yhdestä paikasta josta kiinnostuneet voivat löytää helposti mielipiteeni, arvostelujani ja suosituksia erilaisille tuotteille ja kosmeettisille prosedyyreille. 

Nimeni on Sini ja harrastan intohimoisesti kauneudenhoitoa. Se on minulle mieluista näpertämistä, tutkimustyötä ja monitahoinen kiinnostuksenkohde. Minua saa kutsua turhamaiseksi ja olenkin. Tämä on vain rakas harrastus josta koen että minulla on paljonkin jaettavaa. En ole alan ammattilainen enkä väitä sen syvempää asiantuntijuutta. Kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat omiani.

Kolme toivetta:
1. Toivon tämän blogin myötä pysyväni paremmin kartalla omista tottumuksistani ja tarvittaessa palata omiin hyviin neuvoihin. Olen myös pitkän aikaa salaa toivonut tällaisen aloittamisesta joten annoin sille tunteelle vihdoin periksi.
2. Toivon että muut voivat löytää täältä inspiraatiota omaan kauneudenhoitoonsa vaikkei sitä suoranaisesti harrastuksekseen kutsuisi. Kannustan kaikki mukaan keskustelemaan aiheesta vapaasti ja kertomaan omia suosikkejaan.
3. Toivon kauneuteen ja sen hoitamiseen liittyvän filosofiani kehittymistä ja kasvamista. Kauneus on pintaa paljon syvempää. Se on merkittävä osa naisten historiaa ja kulttuuria joka ei kuitenkaan sulje ketään sukupuolen perusteella. Kauneuden tavoittelu koetaan usein kuormittavana, kun todellisuudessa sen kuuluu olla voimaannuttavaa. Se on asia mitä voi harrastaa yksin ja seurassa, jonka ympärille voi rakentaa itsensä näköisiä yhteisöjä ja joka ei välttämättä vaadi ainuttakaan purnukkaa tai rasvapurkkia. Se on meidän jokaisen oma, katsojan silmässä.

Comments